AVÍS LEGAL

En virtud de la Lley 15/1999, de 13 de decembre, sobre la Protecció de Dades de caràcter personal, li fem coneixedor que les seves dades personals que poden estar en aquesta comunicació, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de l’empresa mercantil CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P., CIF: B-08985814, inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona, en el Tomo ______, Folio ______, Hoja Número _______, Inscripción ____. La finalitat d’aquest fitxer es gestionar el servei sol·licitat.

L’usuari garantitza la autenticitat de totes aquelles dades que comuniqui a través de www.renovarcarnetcornella.com i mantindrà actualitzada la informació que faciliti a CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P., de forma que respongui en tot moment a la seva situació real, siguent l’únic responsable de las manifestacions falses o inexactes que realitzi, així com dels perjudicis que causi per això a CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P.o a tercers. 
CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P. no pot asumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en las pàgines d’Internet de CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P.

Amb els límits establerts en la llei, CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P. no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen en les seves pàgines de Internet. Els continguts i informació de les pàgines d’Internet de CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P. estan elaborades per professionals degudament qualificats per l’exercici de la seva professió. Tantmateix, els continguts i informació no vinculen a l’empresa, ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap mena, doncs es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P. poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de tercers. Per tant, aquesta no podrà assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, software i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P. o els seus llicenciands. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzament o comunicació pública total o parcial, ha de contar amb el consentiment exprés de CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P.

Així mateix, per accedir als serveis que CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P. ofereix a través de la website, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix la LOPD 15/1999, de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P., per tal de poder-li prestar i oferir els nostres serveis. Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, en C. Gràcia 51-53 Local 10 Galeries – 08201 Sabadell, o bé, enviar un correu electrònic a a centromedicocerca@gmail.com

Així mateix, la seva acceptació al present Avís Legal suposa la prestació del seu consentiment exprés perquè CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P. pugui remetre-li comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o altre mitjà de comunicació equivalent, en els termes que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic. En el supòsit de no estar interessat en rebre aquest tipus de comunicacions pot dirigir-se a CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P., a l’adreça anteriorment indicada o al correu electrònic centromedicocerca@gmail.commanifestat la seva voluntat.

Mitjançant la cumplimentació i enviament dels corresponents formularis d’aquest web, l’Usuari accepta i autoritza que les seves dades personals siguin objecte de tractament automatitzat per part de CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P. En cas que vostè. Inclogui en els formularis d’aquesta web, dades de caràcter personal titularitat de tercers haurà de, amb caràcter previ a la seva inclusió, obtenir el seu consentiment i informar-li dels extrems continguts en els paràgrafs anteriors.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Els continguts subministrats per CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P. estan subjectes als drets de propietat intel·lectual i industrial i són titularitat exclusiva de CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P. o de les persones físiques o jurídiques que s’informi. Mitjançant l’adquisició d’un producte o servei, CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P. no confereix a l’adquirent cap dret d’alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre el mateix, reservant-CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P. tots aquests drets. La cessió dels citats drets precisarà el previ consentiment per escrit per part del titular dels mateixos, de manera que el client no podrà posar a disposició de terceres persones aquests continguts.

La propietat intel·lectual s’estén, a més del contingut inclòs a CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P., als seus gràfics, logotips, dissenys, imatges i codis font utilitzats per a la seva programació.

CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P. ha obtingut la Informació i els materials inclosos a la web de fonts considerades com fiables i, si bé s’han pres mesures raonables per assegurar-se que la informació continguda sigui la correcte, CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P. no pot garantir que en tot moment i circumstància aquesta informació sigui exacta, completa, actualitzada i, conseqüentment, no ha de confiar en ella com si ho fos. CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P. declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la Informació continguda a les pàgines d’aquesta web.

CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P. es reserva la facultat de modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut de la web, els vincles o la informació obtinguda a través d’ella, sense necessitat de previ avís. Aquesta, en cap cas, assumeix responsabilitat com a conseqüència de la incorrecta utilització de la web que pugui dur a terme l’usuari, tant de la informació com dels serveis en ella continguts.

En cap cas CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P., les seves sucursals i / o centres adscrits, els seus directors i / o empleats i, en general, el personal autoritzat serà responsable de qualsevol tipus de perjudici, pèrdues, reclamacions o despeses de cap tipus , tant si procedeix directa o indirectament, de l’ús i / o difusió del web o de la Informació adquirida o accedida per oa través d’aquesta, o dels seus virus informàtics, de fallades operatives o d’interrupcions en el servei o transmissió o de fallades en la línia en l’ús de la web, tant per connexió directa com per vincle o altre mitjà, constituint amb caràcter general legals un avís a qualsevol usuari de que aquestes possibilitats i esdeveniments poden ocórrer.

CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P. no es fa responsable de les webs no pròpies a les que es pugui accedir mitjançant vincles o enllaços ( “links”) o de qualsevol contingut posat a disposició de tercers. Qualsevol ús d’un vincle o accés a una web no pròpia serà realitzat per voluntat i al risc totalment exclusiu de l’usuari. CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P. no recomana ni garanteix cap de la / es Informació / ons obtinguda / es per oa través d’un vincle, ni es responsabilitza de cap pèrdua, reclamació o perjudici derivat de l’ús o mal ús d’un vincle, o de la Informació obtinguda a través d’ ell, incloent altres vincles o webs, de la interrupció en el servei o en l’accés, o de l’intent d’usar o usar malament un vincle, tant al connectar a la web de CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P. com a l’accedir a la informació d’altres webs des de la mateixa.

PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL·LECTUAL

Aquesta web és propietat de CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P. Els drets de Propietat Intel·lectual i d’explotació i reproducció d’aquesta web, de les seves pàgines, pantalles, la Informació que contenen, la seva aparença i disseny, així com els vincles ( “hiperlinks”) que s’estableixin des d’ella a altres pàgines web de qualsevol centre adscrits / o organisme CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P., són propietat exclusiva d’aquesta, tret que expressament s’especifiqui altra cosa. Qualsevol denominació, disseny i / o logotip, així com qualsevol producte o servei oferts i reflectits en aquesta pàgina web, són marques degudament registrades per CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P., per les seves societats filials i / o dominades per tercers. Qualsevol ús indegut de les mateixes per persones diferents del seu legítim titular i sense el consentiment exprés i inequívoc per part d’aquest podrà ser denunciat i perseguit a través de tots els mitjans legals existents en l’Ordenament Jurídic espanyol i / o comunitari.

Els drets de propietat intel·lectual i marques de tercers estan destacats convenientment i han de ser respectats per tot aquell que accedeixi a aquesta pàgina, no essent responsabilitat de CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P. l’ús que l’usuari pugui portar a terme referent a això, recaient la responsabilitat exclusiva en la seva persona.

Només per a ús personal i privat es permet descarregar els continguts, copiar o imprimir qualsevol pàgina d’aquesta web. Queda prohibit reproduir, transmetre, modificar o suprimir la informació, contingut o advertències d’aquesta web sense la prèvia autorització per escrit de CENTRE MÈDIC CERDÀ, S.D.P.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les presents condicions generals es regeixen per la Legislació espanyola, sent competents els Jutjats i Tribunals espanyols per a conèixer qualsevol qüestió que es susciti sobre la interpretació, aplicació i compliment de les mateixes. L’usuari, per virtut de la seva acceptació a les condicions generals recollides en aquest avís legal, renuncia expressament a qualsevol fur que, per aplicació de la Llei d’Enjudiciament Civil vigent pogués correspondre-li.

Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret-llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l’ús de cookies.

ACCEPTAR
MÉS INFORMACIÓ
X